Cautare

Google
Google

Meditatii

feed image

 

Fără tendița de a face impresie, venim în întâmpinarea cititorului dornic de "liniște sufletească" să-l cunoască cu mintea, dar mai ales cu sufletul, pe cel ce a manifestat un interes deosebit cu privire la "rostul omului" pe Pământ  "intelectualul religios" Petre N. Sultan.

Pentru aducere  aminte prezentăm și câteva din versurile scrise de poetul Pentre N. Sultan și publicate după ce a decedat. Multe învătături din "Meditațiile" sale n-au fost publicate, încă.

 

 

 

Cu toată recunoștința,

Cornelia și Nicolaie

 

 

 

 

volumul "Meditatii" - ediție îngrijită de Nicolaie P. Sultan

Colectia de articole disponibile

                  Mărturisim, fără conjur, că în anii destul de mulți ai stăruințelor noastre de a întâmpina – nu din filotimie sau generozitate, ci din bucuria de a descoperi o  nouă valoare între candidații la “Prima verba”.În destul de puține dăți am simțit o așa bucurie reală și o liniște  aparte ca la lectura volumului de “Meditații” semnat de... citeste restul
Profesor NICOLAIE P. SULTAN                   La 29 km de Craiova, spre Filiași, se află satul Răcari, județul Dolj. Această așezare a luat numele – Răcari, de la pârăul Răcari, care izvorășste din dealurile din apropiere, străbate satul și se varsă în Jiu.                 Pârăul, la rândul său, a fost numit așa, pentru că în... citeste restul
În continuare vă prezentă o parte din poeziile scrise de acest autor.

Colectia de impresii disponibile

1
torrres
dragut
2
Marin Biticu
Poezii sincere cu nuante semanatoriste, care nu au fost trecute prin retorta esteticii intelectualizate; meditatiile par sa fie suportul acestor poezii. ps: sterge-ti primul comentariu' si adaugati-l pe acesta in schimb!
numele
 
 
Numele afisat pe site
e-mail
 
 
Adresa de e-mail nu va fi afisata pe site
mesaj
 
*
Mesajul care doriti sa il afisati pe site
Nota:  Campurile urmate de `*` sunt obligatorii!
loading