Cautare

Google
Google

Muste artificiale pescuit

feed image

Am o firma de pescuit si are ca obiect de activitate facbricarera articolelor pentru sport si legarea mustelor artificiale.Pe site-ul meu www.flyesfishing.com gasiti 282 filmari video de pescuit ,foarte multe la musca artificiala.
 
Am facut filmari de pescuit la scrumbie,clean,oblete,biban,rosioara si urmeaza :avatul,crapul,mreana,stiuca,salaul ,vaduvita.Daca doriti sa invatati ceva nou intrati pe site caci filmarile sint gratuite.Veti invata multe tehnici de prins pestele la musca artificiala.Am si un forum de pescuit si magazin online cu peste 6500 articole de pescuit care vor fi puse in curind.
 
Puteti chiar incepe o afacere,gratuit la domiciliu,eu va voi invata cum .Am filmari cum se leaga mustele artificiale si dupa ce faceti o firma de persoana fizica puteti lucra pentru magazine de pescuit din tara si strainatate.Acest lucru este manual in toata lumea .Intrati pe site si invatati gratuit.
 
Eu am si altceva de lucru.In ziua de azi este cea mai buna slujba la domiciliu si nu necesita ,multa investitie.Vom lucra impreuna.

Colectia de impresii disponibile

numele
 
 
Numele afisat pe site
e-mail
 
 
Adresa de e-mail nu va fi afisata pe site
mesaj
 
*
Mesajul care doriti sa il afisati pe site
Nota:  Campurile urmate de `*` sunt obligatorii!
loading