Cautare

Google
Google

Fast Food

feed image

Fast food (de asemenea cunoscute ca Quick Service Restaurant QSR sau în cadrul industriei în sine) este termenul dat la produsele alimentare care pot fi pregătite şi servite foarte repede. În timp ce orice masă cu timp de pregătire redus poate fi considerat a fi fast-food, de obicei, termenul se referă la produsele alimentare vândute într-un restaurant sau magazin cu ingrediente preîncălzit sau semipreparate, precum şi a servit la client într-o formă ambalate pentru take-out/take-away . Termenul de "fast food" a fost recunoscută într-un dicţionar de Merriam-Webster în 1951.

Alimente semipreparate, cum ar fi franceză cartofi prajiti sau pizza de obicei, trebuie să fie utilizate în termen de câteva ore, sau devin uscate afară şi consumate. Restaurantul disponibilitatea trebuie să fie echilibrate cu numerele de aşteptat de clienti, pentru a evita aruncarea înapoi în mare produs neutilizat expirat. În mod similar, alimente în sine, este adesea destinate a fi consumate rapid, folosind contraste puternice, cum ar fi chips-uri uscate de porumb cu topping gras sau umedă, care va combina intr-o mizerie lipicioasă dacă este păstrat pentru consumul mai târziu. [Necesită citare]

Pieţe de desfacere pot fi standuri sau chioşcuri, care poate oferi nici un adăpost sau de şedere, [1] sau restaurante fast-food (de asemenea cunoscute sub numele de restaurante de servicii rapide). operaţii în franşiză care fac parte din lanturi de restaurante au livrat produsele alimentare standardizat pentru fiecare restaurant din locatii centrale [2].

Cerinţele de capital implicate în deschiderea unui restaurant fast-food sunt relativ scăzute. Restaurante cu mult mai mare sit-in raporturile, în cazul în care clienţii tind să se aşeze şi-au adus la ordinele lor le într-o atmosferă aparent mai upscale, pot fi cunoscute în unele domenii ca fast casual.